Nyheter

Simskola pandemi-våren 2021

  • 13 jun 2021
  • Simskola

https://www.almhultsim.se/admin/gallery.picture.overview.php?AlbumId=14

Den 22 maj drog ÄSS simskola igång igen. ÄSS är glada över att vi kunde få det att fungera eftersom det är så viktigt med  vattenvana och simkunnighet. gjorde simklubben sitt bästa för att få till åtminstone en intensiv simskola på enbart fem gånger. Som mest har 190 barn deltagit. Tyvärr stoppade reglerna, med tanke på Covid-19, stopp för att få med fler. I multibassängen har vi enbart haft möjlighet att ha en grupp på åtta barn och i den stora bassängen har tre grupper, med åtta barn, i varje, fått plats. 

 

Barnen som deltagit har varit engagerade och många märken har tagits. Nästa helg, 19 och 20 maj, är det avslutning för alla grupper. Två Hajen grupper har istället sin avslutning 22 juni.

 

Det har varit ganska tidskrävande att få till logistiken för simskolan, i och med att pandemi-lagen kräver 10 m2 per person. Men det har gjort att barnen fått göra ett snabbt byte efter lektionen för att sedan åka hem och duscha. 

 

ÄSS-simskoleledare har gjort ett bra jobb dessa helger och till hösten hoppas ÄSS att vi kan ordna simskola som vanligt. 

 

ÄSS önskar alla barn och samtliga ledare - EN TREVLIG SOMMAR!

Välkomna tillbaka nästa termin!