Nyheter

Traditionellt Luciafirande

  • 5 dec 2018

Välkomna till ÄSS traditionella luciafirande i Haganäsbadet, 10 december, 18.00

Det kommer att bli ett Luciatåg, fackelsim med Lillucia, ljussim och klubbmästerskap i 100 m frisim. 

Dessutom traditionell luciafika.

--------------------------------------------------------------------------

Information om simhallens stängning.

Tyvärr så kommer Haganäsbadet att stänga tidigare än planerat eftersom tömningen av bassängen kommer att påbörjas 17 december. Sedan kommer vi vara utan simhall i minste ett år.

Det gör att vi när vi planerar vårt traditionella julmys ännu inte vet om vi har tillgång till bassängen den 16:e december, men vi hoppas på det. Vi brukar ha julmyset  i bassängen för alla medlemmar, men vi får i annat fall lösa det på annat sätt. Vi meddelar så fort vi vet.  

 

Bild från Smålänningen

Simtävlingar i Göteborg.

  • 4 dec 2018

Den 23 - 25 november var det åter dags för Barracuda race i Göteborg. ÄSS hade åtta simmare på plats som alla presterade bra, genom att ta egna personliga rekord flera gånger om. Johan Nilsson simmade för första gången under 33 s, på 50 bröstsim. Erik Wiloboken nådde fina 2:33.67 på 200 m ryggsim. 

Klubben samarbetade också med Lönsboda simsällskap för att kunna delta i lagkapp i 10x50 m frisim. Tyvärr innehöll laget för få killar, med fick delta utom tävlan. Det gjorde att Johan, Ida , Wilma, Vendela, Tekla, Erik, Elsa, Liwia, Adelina och Daniel, simmade in på tiden 5:34.74, en snitt tid på 34 s, trots att laget aldrig samtränat. BRA JOBBAT!

Lördagskvällen tillbringade simmarna på Jul på Liseberg tillsammans med tränaren Paul.